taxidienst Taxi Bert

AALST TAXI BERT: KWALITEITSSERVICES VOOR ZAKELIJK EN PRIVÉVERVOER IN BINNEN EN BUITENLAND

Taxiservice

COMFORTABEL VAN
A NAAR B?

Daar kan Aalst Taxi Bert voor zorgen! Contacteer ons om concreet af te spreken!

Shopping in Gent of met de vrienden een avondje uit in Aalst? Leuk! Maar dat wordt eens zo gezellig als je niet zelf voor het vervoer moet instaan. Ben je bovendien zwaar geladen of heb je flink doorgezakt in de stad, dan is het openbaar vervoer soms ook geen pretje. Want ofwel zijn trams en bussen overvol ofwel zijn ze al naar de stelplaats. Er is een oplossing: laat je rijden door Aalst Taxi Bert en geniet van het comfort om voor de deur afgezet te worden.

Daarnaast kan je ook voor zakelijk vervoer op onze diensten rekenen. Nodig je je klanten of een andere zakenrelatie uit op restaurant, dan brengen we die op het einde van de avond naar huis of het hotel.

iStock-697011498_edited_edited_edited.jp

ZORGELOOS SHOPPEN EN UITGAAN

1/0

RUIME BESCHIKBAARHEID

Onze chauffeurs zijn zeven dagen per week en de klok rond beschikbaar. Wat ook je plannen zijn: vervoer is dus geen probleem. Bij Aalst Taxi Bert vind je transport voor jezelf of voor de hele compagnie. Wij rijden met nette en goed onderhouden wagens en kunnen tot zes personen vervoeren. We brengen je vlot en stipt op je bestemming in Aalst zelf maar we doen ook langere ritten in heel België. Niettemin hanteren wij altijd heel redelijk tarieven, zelfs voor grote afstanden.

Taxibedrijf Taxi Bert

AALST TAXI BERT IS HÉT TAXIBEDRIJF BIJ UITSTEK VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN. AARZEL NIET OM JE TAXI TE RESERVEREN, TELEFONISCH, VIA MAIL OF HET RESERVATIEFORMULIER OP DE CONTACTPAGINA!