AIRPORTSERVICE NAAR ALLE LUCHTHAVENS IN BELGIË EN DE ONS OMRINGENDE BUURLANDEN

iStock-653907208_edited.jpg

VLOT NAAR DE LUCHTHAVEN EN BIJ TERUGKEER WEER NAAR HUIS?

Reken dan op Aalst Taxi Bert! Neem je vluchtgegevens bij de hand en contacteer ons!

Of het nu gaat om vakantie of een zakenreis, vliegen is een intense ervaring en kan voor kopbrekens zorgen. Vertrek- en aankomsttijden zijn soms erg vroeg of laat. Rijd je zelf met de wagen, dan moet je de tijd om een parkeerplaats te vinden en om naar de terminal te stappen incalculeren. En bij terugkomst wacht je nog een flinke parkeerrekening.

Aalst Taxi Bert zorgt ervoor dat je vliegreis op een rustige en geordende manier begint en eindigt.  Wij halen je bij je thuis op en brengen je na de reis weer naar huis. Je hoeft je geen zorgen te maken over vertragingen. Want wij houden de verwachte vertrek- en aankomsttijden scherp in de gaten.

op zoek naar taxi

PRAKTISCHE ZORGEN OVER LUCHTHAVENVERVOER? LAAT DEZE OVER AAN TAXI BERT!

Chauffeur Taxi Bert

Voor een taxibedrijf is tijd de grootste uitdaging! Tijdig vertrekken om tijdig aan te komen, daar gaat het om. En al helemaal als je een vlucht moet halen! Maar daarvoor ben je bij Aalst Taxi Bert aan het goede adres. Al onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleide chauffeurs en gedragen zich in het verkeer als een vis in het water. Bovendien beschikken ze over alle nodige wettelijke vergunningen om op alle Belgische luchthavens - maar ook op die van onze buurlanden Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland - af en aan te rijden. Een bijkomende troef zijn onze zeer correcte tarieven. U zit helemaal goed bij Aalst Taxi Bert.

OPTIMALE KLANTENSERVICE VAN DEUR TOT DEURDELIJK EN CORRECT

Taxiservice Taxi Bert

OP VAKANTIE OF EEN BUSINESS TRIP? NEEM EEN VLIEGENDE START EN VRAAG AALST TAXI BERT OM JE NAAR DE LUCHTHAVEN TE BRENGEN, OP ELK UUR VAN DE DAG OF DE NACHT EN ALLE DAGEN VAN DE WEEK!